ENCARA NO SAPS QUÈ FARÀS AQUEST ESTIU?

Per viernes, abril 29, 2016

Des de laula d’estudi Edist us volem informar de les activitats que hem preparat pels petits de la casa aquest estiu.



Si tens pensat aprendre, però tens ganes de fer-ho d’una forma divertida, vine al nostre casal.  Amb les activitats que proposem, tant d’interior com d’exterior viuràs moments únics. A més a més, podràs conèixer una mica més la nostra ciutat i els misteris que hi amaga amb les sortides que farem.
Aquestes són algunes de les activitat que hem pensat perquè puguis gaudir de l’estiu aprenent:

· Activitats en anglès
· Racons d’aprenentatge (observació, càlcul, lectura, emocions...)
· Jocs tradicionals
· Taller de raonament matemàtic
· Taller comprensió lectora



Una altra manera molt divertida per seguir aprenent aquest estiu és amb els nostres tallers. Si tens ganes de reforçar el teu raonament lògic i matemàtic o si t’agradaria potenciar la comprensió lectora, a Edist et donarem un cop de mà amb aquests tallers dissenyats per ajudar-te a millorar alhora que gaudeixes de les teves vacances d’estiu. 






Si, d’altra banda, necessites que et donem un cop de mà per recuperar aquelles assignatures que se t’han ennuegat una mica durant el curs t’oferim classes de reforç o setmana intensiva encaminada a recupera els exàmens de setembre. Si estàs interessat i necessites més informació t‘atendrem amb molt de gust al  93 381 83 88 o ens pots escriure a aula@edist.cat



0 comentarios