Recomanacions pel nou curs escolar

Per martes, septiembre 20, 2016Després d’unes llargues vacances d’estiu, s’inicia un nou curs escolar. Des d’Edist aula d’estudi, volem oferir un seguit de consells, als nostres alumnes, per tal d’afrontar el curs amb èxit. 

1. Marca’t uns objectius personals i acadèmics (a curt i llarg termini). Sigues objectiu i realista.

2. Organitza l'horari setmanal amb rutines i de manera sistemàtica, tenint en compte: les activitats extraescolars, les hores que hauràs de dedicar a fer deures i a l'estudi i, per últim, els moments de desconnexió i per practicar o realitzar aquelles activitats que més t'agraden.

3. Porta els deures al dia, recorda: "No deixis per demà el que puguis fer avui". 

4. Anticipa't als exàmens amb temps. No deixis pel dia d'abans l'estudi.

5. Felicita't cada vegada que superis un obstacle o bé assoleixis un dels objectius marcats. 

6. Recolza't en els teus companys/es quan necessistis ajuda, o bé demana ajut als professors/es.

7. No tinguis por d'equivocar-te, els errors són una font d'aprenentatge.

8. Sigues crític amb tu mateix. Quan les coses no funcionen o no surten com vols, introdueix els canvis que consideris oportuns. Per exemple, en el cas que els resultats acadèmics no siguis els desitjats, procura realitzar canvis en el teu horari de treball setmanal. 

A banda d’oferir aquestes recomanacions, els/les professionals d’Edist aula d’estudi, oferim un servei d’assessorament, per tal d’orientar als/les nostres alumnes envers l’organització i la conciliació entre la seva vida acadèmica i personal.

 

Educar no es imitar, sinó construir
Joel Artigas
 

0 comentarios